Saturday, February 14, 2009

Loceng Rumah - Pasang Sendiri


Jenis : tanpa wayar / wireless.sesuai jika kita tak mahu hacking lantai jika tiada point atau kita nak pasang sendiri tanpa upah wayering man buat.jarak lebih kurang 150meter.yang bell tu pasang kt plug umah kita.kita bole off jika tak nak ganguan.bil elektrik tidak tinggi kerana watt die kecil je.ade berbagai ring tone.bole pilih dan tukar ringtone cuma tak boleh buat baru je macam handphone :) harga ni saye beli RM40.kat kedai hardware baru bangunan baru sebelah klinik az-zahrah tu,bandar baru bangi.

2 comments:

  1. Salam ziarah. Nice blog.

    View Profile: Rantong™

    ReplyDelete
  2. Timo kasih..selamat menziarahinya utk lain kali..

    ReplyDelete